Ilmaiset toimitukset yli 75 € ostoksesta!

BABOLAT JA AUTOMOBILI LAMBORGHINI YHTEISTYÖHÖN PADELMAILAPROJEKTISSA

BABOLAT JA AUTOMOBILI LAMBORGHINI YHTEISTYÖHÖN PADELMAILAPROJEKTISSA:
KAKSI MAAILMANLAAJUISTA BRÄNDIÄ UNIIKKIIN JA MULLISTAVAVAAN YHTEISTYÖHÖN.

Ikoniset sekä maailman johtavat alan brändit, Babolat ja Automobili Lamborghini ilmoittavat yhteistyöstä, jossa yhdistyy brändien tekninen sekä teollinen osaaminen valmistaa eksklusiivisia padelmailoja. Ensimmäinen prototyyppi mailasta ”BL001” on julkistettu lauantaiaamuna Lamborghini Arenalla Imolassa, Italiassa. Paikalla oli Babolatin toimitusjohtaja Éric Babolat ja Automobili Lamborghinin toimitusjohtaja Stephan Winkelmann. Mailamallia valmistetaan rajattu 50 kappaleen erä. Yhteistyössä julkistetaan myös kaksi tulevaa mailamallia BL002 sekä BL003, jotka tulevat markkinoille vuoden 2025 aikana. Odottamattoman yhteistyön sydämessä näkyy Babolatin vahva vuosikausien osaaminen mailateknologioissa sekä padelissa lajina, ja Automobili Lamborghinin osaaminen hiilikuitutuotannossa ja suunnittelussa.

BABOLAT & AUTOMOBILI LAMBORGHINI "BL001": EKSUSIIVINEN RAJOITETTU ERÄ

Babolatin ja Automobili Lamborghinin, markkinajohtajat mailapeleissä (tennis, padel, sulkapallo) ja urheiluautoissa, yhteistyön ensimmäinen tuote on täysin uudenlainen unisex mailamalli (BL001). Sitä on saatavissa viidellä eri värillä: giallo auge, verde viper, arancio livrea, viola pasifae, verde gea. Mailat ovat valmistettu omalla tehtaalla Automobili Lamborghinin päämajalla Sant’Agata Bolognesessa, Bolognassa, Italiassa. Erittäin rajattu sekä arvostettu keräilyerä on suunniteltu sekä valmistettu samoilla työkaluilla, prosesseilla ja materiaaleilla, joita käytetään urheiluautojenkin valmistukseen.

Babolat käyttää jo nyt hiilikuitua padelmailoissaan, mutta BL001 hyötyy Automobili Lamborghinin vertaansa vailla olevasta asiantuntemuksesta hiilikuidun käytöstä autoteollisuudessa.

Maila on saanut inspiraationsa urheiluautojen virtaviivaisesta designista. Yhteistyössä julkistettu maila on suunniteltu käyttäen yhtä jäykkää kehystä kuin urheiluautoissa ja joka mahdollistaa näin mailan täydellisen hallinnan. BL001 omaa erittäin jäykän rungon, joka optimoi ihanteellisen osumakohdan. Kahvaan ulottuva runko mahdollistaa käden suoran kosketuksen mailan kanssa. Tämä varmistaa mailan täydellisen sekä mukavan hallinnan tarjoten samalla poikkeuksellisen voiman ja pallon nopeuden. Kuten lujat komposiittikuidut, myös tässä vallankumouksellisessa mestariteoksessa käytetyt materiaalit on johdettu suoraan superurheiluautoissa käytetyistä materiaaleista yhdellä avainlauseella: pyrkimys korkeaan suorituskykyyn.

BL001:n tekninen suunnittelu ja design ovat tulosta Babolatin ja Automobili Lamborghinin teknisten tiimien tiiviistä yhteistyöstä lähes kuuden kuukauden ajalta. Erittäin tarkan, 100 % käsintehdyn prosessin kehitystä seurasivat Automobili Lamborghini -tiimit Sant'Agata Bolognesen tehtaallaan yhteistyössä Babolatin tutkimus- ja tuotekehitystiimien kanssa. Tämän jälkeen Babolatin asiantuntijat suorittivat testejä kentällä ja laboratoriossa, kuten jokaisen uuden mailan kohdalla.

Tämä 50 mailan rajoitettu erä tarjotaan vain valikoiduille ennakkotilaajille.

BABOLAT & AUTOMOBILI LAMBORGHINI BL002 – BL003: PIAN MARKKINOILLA

Tämän yhteistyön kautta BL001:ssä kehitetty tekniikka on tarkoitettu käytettäväksi myös tulevissa kaupallisissa malleissa. Yhteistyön tuloksena Babolat valmistaa kaksi muuta mailaa Padel Studiossaan lähellä Barcelonaa, Espanjaa, vuoteen 2025 mennessä.

Näitä mailoja kutsutaan nimellä "BL002" ja "BL003", ja molemmat tulevat yleiseen myyntiin. Asiakkaat hyötyvät myös monista BL001:ssä käytetyistä teknologioista ja hiilikuidusta.

Verkkosivu: https://www.babolat.com/babola...

Babolat
Innovaatioiden edelläkävijä Babolat valmisti tennisjänteitä jo vuonna 1875, samana vuonna, kun tennissäännöt vahvistettiin. Babolat on vanhin kansainvälinen tennikseen erikoistunut yritys, jolla on suuria mestareita, kuten René Lacoste (FRA), Suzane Lenglen (FRA) ja Björn Borg (SWE), jotka pelasivat VS-luonnonjänteillä. Babolat lanseerasi ensimmäisen mailasarjansa vuonna 1994 ja jo vuonna 1998 Carlos Moya (SP) saavutti ensimmäisen grand slam-turnausvoiton Roland Garrossissa. Turnausvoitto oli ensimmäinen lukuisista grand slam-voitoista. Viiden sukupolven ajan, perheomistuksessa ollut Babolat on innovatiivinen tuotemerkki, joka tarjoaa täydellisen valikoiman varusteita kaikille tenniksen, sulkapallon ja padelin ystäville, mukaan lukien mailat, jänteet, kengät, vaatteet, pallot ja sulkapallot, laukut sekä asusteet.
Babolat varustaa virallisesti yli 500 ammattilaisurheilijaa ympäri maailmaa, mukaan lukien tenniksen: Rafael Nadal (ESP), Carlos Alcaraz (ESP) ja padelin Juan Lebron (ESP, padel maailman ykkönen 2019, 2020, 2021, 2022). Babolat toimii 20 000 seurassa ja 150 maassa ympäri maailmaa, mukaan lukien 10 tytäryhtiötä (USA, Japani, Ranska, Italia, Espanja, Iso-Britannia, Saksa, Itävalta, Belgia ja Kiina).
Babolat on ylpeä eksklusiivisista kumppanuuksistaan erinomaisten kansainvälisten tuotemerkkien, kuten Wimbledonin, Club Medin ja Michelinin kanssa.

Lisätietoja: info@sportson.fi

Automobili Lamborghini S.p.A.
Ferruccio Lamborghinin vuonna 1963 perustama Automobili Lamborghini löysi kotinsa Sant'Agata Bolognesesta, Motor Valleyn sydämessä, jossa moottoreiden ääni kaikuu kukkuloiden halki. Täällä, italialaisen käsityötaidon ja innovaatioiden rikkaan perinnön keskellä, n. 2000 omistautunutta työntekijää suunnittelee, kehittää ja valmistaa
huolellisesti ajoneuvoja, jotka ilmentävät autoteollisuuden huippuosaamisen ydintä. Filosofiamme ytimessä on sitoutuminen mahdollisuuksien rajojen ylittämiseen. Jokainen Lamborghini, joka tulee yhdestä kolmeen mallilinjastamme, ilmentää suunnittelun ja kehittämisen korkeinta designiä, sekä osoittaa hellittämättömän pyrkimyksemme täydellisyyteen.
Super SUV Urusin tyylikkäistä linjoista, Huracánin moottorin raakatehoiseen innovaatioon, jonka tehtaan ensimmäinen hybridiauto, Revuelto tuo mukanaan. Jokainen yksityiskohta on muotoiltu tarkasti ja intohimolla. Mutta kyse ei ole vain suorituskyvystä, vaan uskaltamisesta olla erilainen. Eetoksemme pysyy uskollisena brändimme DNA:lle, joka on aina rohkea, odottamaton ja aito. Tämä henki ilmentyy ajoneuvojemme jokaisessa kaarteessa, jokaisessa muodossa, jokainen rohkeana yksilöllisyyden ilmaisuna. Kun juhlimme vuonna 2023 kuuden vuosikymmenen inspiraatiota ja intohimoa, katsomme tulevaisuuteen horjumattoman päättäväisinä. Perinteemme ohjaamana, mutta innovaatioiden inspiroimana hahmotamme kurssia kohti kestävämpää huomista. Vuonna 2024 valmistuvan hybridisaatiopolun ja horisontissa olevan sähköistyksen myötä määrittelemme uudelleen, mitä tarkoittaa olla luksusautomerkki 2000-luvulla.

Lahjakortti