Ilmaiset toimitukset yli 75 € ostoksesta!

BABOLAT LANSEERAA UUDEN PURE AERO RAFA ''ORIGIN'' TENNISMAILAN: ENSIMMÄINEN MAILA, JOKA PERUSTUU RAFAEL NADALIN SPEKSEIHIN

Vahva vasenkätinen pelaa nykyään uuden näköisellä mailalla. Ja tuo maila on nyt saatavilla kaikille tennisfaneille nimellä Babolat Pure Aero Rafa Origin.

Nadal palaa kentille uudella Pure Aero Rafa -versiolla, jota on kehitetty siitä lähtien, Kun Rafa liittyi Babolatin tiimiin 10-vuotiaana. Uusi Pure Aero Rafa Origin on mahdollisimman lähellä Nadalin käyttämiä teknisiä ominaisuuksia, kuten paino, painopiste, teknologiat, jäykkyys, koostumus ja ulkonäkö. Tämä uusi ''täynnä energiaa oleva'' design keltaisen, pinkin, tummansinisen ja vaaleansinisen välillä on valittu Nadalin itsensä toimesta, ja se ilmentää hänen peliään ja persoonallisuuttaan.

"Olemme ihailleet, hämmästelleet ja ylpeinä seuranneet 18 vuoden ajan, miten Rafa on uuvuttanut vastustajansa lyönneillään yhdistettynä uskomattomaan työmoraaliinsa", kertoo Eric Babolat, ranskalaisen perheyrityksen johtaja. "Nyt tarjoamme kaikille mahdollisuuden käyttää Rafan tärkeintä välinettä", jatkaa CEO Eric Babolat.

Rafa lyö palloon juuri sillä hetkellä, kun se on korkeimmillaan pompusta. Hän käyttää voimaa ja nopeutta kierteen luomiseen, jotta lyönnit kantavat mahdollisimman lähelle vastustajan takarajaa ja pitää vastustajan kaukana verkosta. Nyt tämä vaihtoehto on saatavilla kaikille, vaikkakin Rafan lyöntitekniikka on ainutlaatuinen, eikä sitä moni pysty matkimaan. Tästä syystä Babolat on luonut uuden kevyemmän version Rafan mailasta ''Pure Aero Rafa'', joka on helpommin käsiteltävä kuin Pure Aero Rafa Origin, mutta säilyttäen saman maksimaalisen voiman ja kierteen tuoton.

PURE AERO RAFA ORIGININ painopiste on enemmän kärjessä, joten se antaa entistä paremman voiman ja kierteen tuoton.

• Kehyksen koko: 645cm2 (100 sq. in.) | Paino: 317 g | Painopiste: 330 mm*

PURE AERO RAFA -SARJASTA

Pure Aero Rafa -sarja on kehitetty pelaajille, jotka haluavat kovan kierteen ja voiman tuoton. Pure Aero -sarja sen sijaan on pelaajille, jotka haluavat kierteen ja voiman tuoton joko pompun ollessa korkeimmillaan tai heti pompusta nousevaan palloon. Pure Aero Rafa -sarjan mailat ovat jäykempiä (73RA) kuin Pure Aeron ja niiden painopiste on 330mm. Pure Aero Rafa Origin (Rafan oma mailamalli) painaa 317g, kun taas Pure Aero Rafa painaa vain 290g, joka vaatii hieman vähemmän voimaa pelaajalta. Pure Aero Rafa -sarjassa on myös junioreille suunnattu mailamalli.

*Pure Aero Rafa Origin -mallin myötä Babolat on kehittänyt tennismailan, joka on mahdollisimman lähellä Rafan tarkkoja teknisiä ominaisuuksia (paino, painopiste, teknologiat, jäykkyys, koostumus ja ulkonäkö). Babolat tekee myös pieniä muutoksia Rafan pyynnöstä esimerkiksi sen mukaan, millä alustalla hän pelaa.

Lahjakortti